Archive for Eylül, 2009

Seks karşılığında ilaç

Cuma, Eylül 25th, 2009

Erdoğan: Geliyorsa gelsin!… haberi | Haber24.Com

Perşembe, Eylül 24th, 2009

Erdoğan: Geliyorsa gelsin! haberinin detay sayfası | Haber24.Com
üzerindenErdoğan: Geliyorsa gelsin!… haberi | Haber24.Com.

2023 e Kadar Her Yer Otoyol

Perşembe, Eylül 24th, 2009

Ulaştırma Bakanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023′e kadar 12 projeyi tamamlayarak doğudan batıya otoyolla kesintisiz ulaşım sağlamayı hedefliyor.
Ulaştırma Bakanlığı, Avrupa’yı Kafkaslara, Orta Doğu’ya ve Orta Asya’ya bağlayan bir köprü konumunda olan Türkiye’de batıdan doğuya kesintisiz bir otoyol ağını hedefliyor
Ulaştırma Bakanlığı, 228 kilometresi yapımı devam eden otoyollar olmak üzere toplam 2 bin 238 kilometrelik otoyol ağına, [...]

Pembe mayomdan size ne!

Cuma, Eylül 18th, 2009

Hamam Nedir ?

Pazartesi, Eylül 14th, 2009

Genel yıkanma yerleri (Evlerdeki yıkanma yerlerine de hamam denir). Hamam denilen genel yıkanma yerleri, eski Romalılar ve Bizanslılarda da yapılmışsa da buharla ısınan ve çok geliştirilmiş olan hamamlar asıl Türklerde yapılmıştır. Bu sebeple, buharla ısınan hamamlar ,genel olarak Türk hamamı adı ile anılır. Türk hamamları ,başlıca üç bölümden meydana gelmiştir: Soyunma yeri, soğukluk, sıcaklık. Soyunma [...]

Hamam Nedir ?

Genel yıkanma yerleri (Evlerdeki yıkanma yerlerine de hamam denir). Hamam denilen genel yıkanma yerleri, eski Romalılar ve Bizanslılarda da yapılmışsa da buharla ısınan ve çok geliştirilmiş olan hamamlar asıl Türklerde yapılmıştır. Bu sebeple, buharla ısınan hamamlar ,genel olarak Türk hamamı adı ile anılır. Türk hamamları ,başlıca üç bölümden meydana gelmiştir: Soyunma yeri, soğukluk, sıcaklık. Soyunma [...]

e-Okul Nedir?

e-Okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içerir.
e-Okulun Kapsamı
* Şu anda e-Okul modülüne tüm resmi ve özel ilköğretim okulları, anaokulları ve özel eğitim okulları giriş yapmaktadır. İleride ortaöğretim kurumlarının da sisteme dahil edilmesi düşünülmektedir.
e-Okulda [...]

Cam Balkon Nedir?

Cam balkon kapatma sistemleri evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yoludur.
Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen bir sistemdir. Bu sayede güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi mekanlardan yararlanılması sağlanır. Rüzgar, yağmur, kar, toz, vb. olumsuz hava koşullarında dış etkilerden koruma sağlar…
Cam balkon [...]

Haber nedir?

Almanya’da çıkan türkçe gazetler merkezine Türkiye’yi alan bir haber politikası izliyor. Çıkan onlarca sayfalık gazetelerde Almanya iki en fazla dört sayfalık yer bulabiliyor. Hem de Avrupa olarak. Avrupa sayfasında karar alınınca da, “Almanya Başbakanı Merkel” gibi örnekleyebileceğimiz haber dili, yurtdışı haberinin dili haline geliyor.Almanya’da yaşayan kişi habere yabancılaştırılıyor. Resimleri, reklamları dünya sayfasında yer alması gereken [...]

Çiçek Nedir?

Bir bitkinin, göz alıcı renklerle bezenmiş olan, çoğu güzel kokan, üreme organlarını taşıyan bölümü. En çok rastlanılan çiçekler, dört dizi bölümünden meydana gelmişlerdir. Bu dört bölüm, çiçek sapından gelişirler. Bu sapın ucu, bir tablayı hatırlatır ve çiçeklik adını alır. Çiçeği meydana getiren dizinin en dış bölümünde, bir çanak meydana getirecek şekilde dizilmiş olan çanak yaprakları [...]